Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Utrustning"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Utrustning


Vilken utrustning behöver jag när jag tränar och tävlar?

När man springer orientering är det ett krav att ha heltäckande byxor, det vill säga långa byxor och detta för att undvika sjukdomar som sprids via buskar och snår, fästingar mm. Kortärmad tröja är tillåtet.

 

Vi har speciella klubbkläder när vi tävlar och dessa kan man beställa och köpa genom klubben, men är inget tvång för att få delta. När man tränar är det enda viktiga att ha långa byxor annars går det bra med vilka kläder som.

Många springer med orienteringsskor som är en sko i lättare material som snabbt låter vatten rinna genom skon. Undertill finns små gummidubbar som gör det lättare att få fäste i skog och mark, många springer också med skor som har små spikdubbar för att få ytterligre fäste. Det går dock bra med vanliga gympaskor.

 

För att kunna stämpla vid kontrollerna behöver man en Sportidentpinne (bricka) som registrerar din tid vid varje kontrollstämpling. För er som är nya finns det att låna av klubben vid varje träningstillfälle. De som tävlar och tränar mycket har egen pinne, som går att köpa genom klubben eller på www.sportident.se.

 

Kompass kan vara bra att ha och finns att köpa på lite olika ställen enligt nedan, eller ute på tävlingar. När vi tränar lånar du kompass av klubben.

 

PUKES SPORT (som också säljer ute på tävlingar och där vi dessutom har rabatt)

www.pukessport.se


LETRO SPORT
http://www.letro.se/

NC SPORT

http://www.ncsport.com/

SM SPORT
http://www.smsport.nu/
LÖPEX SPORT

http://www.lopex.se/

Inga nyheter är skapade

Skåneslättens OL

Sponsorer:

sparbankenlogga

 

Ica Maxi Löddeköpinge

Övriga samarbetspartners:

ULLMAX
Handla gärna här, ange att du stödjer "OK Silva"

Postadress:
OK Silva - Orientering
C/o M Thuresson, Lantvägen 37
24633 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: magnus.thuresson@gma...

Se all info