Hoppa till sidans innehåll

Nybörjare


Vill du prova på att springa orientering ?

Då har du hamnat alldeles rätt!

Hos oss får du möjlighet att från grunden lära dig allt om orientering - i din egen takt. Varje vår startar vi upp med en inledande nybörjaromgång där vi tittar på kartans färger, kartans tecken, hur en orienteringsbana ser ut och mycket, mycket annat. Denna introduktionsomgång vänder sig till barn från 8 år och uppåt, gärna i sällskap med föräldrar. Inga förkunskaper krävs, alla kan vara med och lära sig.

Är barnen yngre än 8 år får man gärna komma och gå en grön bana tillsammans med sina föräldrar.

Efter denna inledande nybörjarintroduktionen fortsätter man sedan under hösten tillsammans med övriga barn och ungdomar i grön grupp (är man lite äldre kan det fungera att gå vidare direkt till vit grupp). 

Vi tränar alltså på torsdagar och varje vecka finns det orienterare med som skuggar och tar hand om våra nya löpare. Det du behöver ha med är ett par gympaskor och en drickaflaska, klubben bjuder på grillad korv efter varje träning.

Du hittar vårt träningsprogram under fliken "TRÄNING/KLUBBTRÄNING". Ett par dagar innan varje träning får ni ett träningsmejl där samlingsplats och annat meddelas, se till så att vi har fått er mejladress.

Är det något du undrar över så tveka inte på att kontakta oss !

KontaktThis is a mailto link

Uppdaterad: 02 AUG 2018 18:00 Skribent: Marie Markholm

Skåneslättens OL

Sponsorer:

sparbankenlogga

 

Ica Maxi Löddeköpinge

Övriga samarbetspartners:

ULLMAX
Handla gärna här, ange att du stödjer "OK Silva"

Postadress:
OK Silva - Orientering
C/o M Thuresson, Lantvägen 37
24633 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: magnus.thuresson@gma...

Se all info