Hoppa till sidans innehåll

Första deltävlingen i Ungdomsserien är avklarad !

09 APR 2012 18:08
Nu har första deltävlingen i årets Ungdomsserie avgjorts. Våra ungdomar gjorde ett fantastiskt jobb i den blöta, risiga och minst sagt kalla skogen utanför Örkelljunga.
  • Skapad: 09 APR 2012 18:08

Ett stort grattis till Christoffer Möller som i herrarnas äldsta ungdomsklass H16 tog en suverän 2:a plats ! Ett fantastiskt lopp gjorde att han kunde springa in som ny ledare och till slut hamna på en härlig andra plats - kanon Stoffe ! Johan Lenning blev här 4:a.

Tea tog hem segern i damernas yngsta klass, D10.

Lisa gör ett otroligt jobb som helt kallt går upp och slåss i D14, med det duktiga gäng som finns där - härligt. Ebba och Wilma kämpar på i D12 och det ska nu bli väldigt spännande att följa alla våra duktiga ungdomar genom hela serien.

SOLs duktiga ungdomar visade framfötterna idag och i H14 knep Isak Prellner segern före Adam Segerslätt.

Det var annars en händelserik dag med borttappade kompasser och SI-pinnar, onda knän, stämpelmissar vid sistakontrollen, glömda SI-pinnar innan start och ja.. vi kan väl helt enkelt skylla mycket av detta på vädret som inte alls på något sätt var roligt. Kalla vindar, regn och snö blandat och det var helt enkelt INTE strålande idrottsväder ! Men vi kommer igen - om en vecka är det dags för nästa deltävling i Ungdomsserien och då.. då ska vi minsann visa dom - igen !

Skribent: Marie Markholm

Skåneslättens OL

Sponsorer:

sparbankenlogga

 

Ica Maxi Löddeköpinge

Övriga samarbetspartners:

ULLMAX
Handla gärna här, ange att du stödjer "OK Silva"

Postadress:
OK Silva - Orientering
C/o M Thuresson, Lantvägen 37
24633 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info