Hoppa till sidans innehåll

Läger och stafetter


Vi har oftast ett vårläger för alla ungdomar, såväl nya som lite mer vana. Vi träffas och umgås, övernattar och tränar orientering tillsammans.

 

I samband med DM-tävlingar i september brukar vi ha en övernattning för hela klubben, där alla kan vara med, barn som vuxna. Vi har aktiviteter, lekar och gemensam middag och så tävlar vi..

 

I oktober månad är det dags för U-natta, den stora Ungdomsfinalen i Skåne där alla ungdomar från alla skånska klubbar samlas och tävlar och övernattar tillsammans. Det brukar vara massa roliga aktiviteter som bad, bio, mikro-OL, pysselverkstad och mycket, mycket mer... Dessutom blir det stor prisutdelning för årets Ungdomsserie...

 

Även SKOF (Skånes orienteringsförbund) anordnar läger, ni hittar mer info under fliken SKOF. Det finns läger för både nya och lite mer erfarna ungdomar.

 

OK Silva springer en hel del ungdomsstafetter (lagtävlingar) tillsammans med våra övriga ungdomar i Skåneslättens OL (vår tävlingsklubb). Det kommer ut information om dessa när det närmar sig och man intresseanmäler sig och så sätter UK (uttagningskommitten) ihop lag.

I samband med vissa stafetter blir det också övernattning.

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 05:58 Skribent: Marie Markholm

Skåneslättens OL

Sponsorer:

sparbankenlogga

 

Ica Maxi Löddeköpinge

Övriga samarbetspartners:

ULLMAX
Handla gärna här, ange att du stödjer "OK Silva"

Postadress:
OK Silva - Orientering
C/o M Thuresson, Lantvägen 37
24633 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: magnus.thuresson@gma...

Se all info