Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Anmälningsinstruktioner-Eventor"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Anmälningsinstruktioner-Eventor


EVENTOR - orienteringens anmälningssystem

 

Så här går det till när man anmäler sig till Tävlingar: 

Gå till Tävlingskalendern (Eventor). Leta upp den/de tävlingar som du/ni vill anmäla er till.

 

För att anmäla sig själv eller andra klubbmedlemmar så krävs ett personligt Användarnamn och Lösenord. Detta kommer mailas till er när ni blir komplett upplagda i vårt medlemsregister.

 

Vet du om att du inte har meddelat email-adress eller komplett födelsenr (10 siffror) så maila orientering@oksilva.nu omgående  för att vi skall ha rätt uppgifter i medlemsregistret i IdrottOnline.

  

Via klubbadministratören kommer Användarnamn samt Lösenord att skickas till din email-adress.

 

Har du frågor om Eventor och hur man anmäler sig så kolla i första hand under "Hjälp och support" i Eventor, här finns bl.a. svar på vanliga frågor. Har du frågor om vilken klass du/ni ska anmäla er till så kolla med någon av ledarna i Silva.

 

TÄVLANDE FÖR SOL (Skåneslättens OL):

 

Ni som är medlemmar i både OK Silva och Skåneslättens OL ska troligen tävla för "Skåneslättens OL" som de flesta medlemmar i Silva gör. Vi anmälan är det då viktigt att du anmäler dig under klubbnamnet "Skåneslättens OL". När du är inloggad så ser du aktuellt klubbnamn uppe till vänster och här kan du även byta klubb.

Troligen har ni som loggar in för första gången "OK Silva" som vald klubb. För att ändra till "Skåneslättens OL" gå in under "Mina sidor"->"Personliga instllningar"->"Organisationer". Välj "Skåneslättens OL" och sen Spara. Då ska den klubben i forsättningen vara förvald när du loggar in. Under "Personliga inställningar"->"Tävling" kan du även registrera numret på din SportIdent-bricka.

Finns inte "Skåneslättens OL" som val innebär det att du inte är upplagd för denna klubben. För att bli det krävs att medlemsavgiften för SOL är betald. Skicka då ett e-mail med fullständigt personnummer till kassören i SOL och be att bli upplagd även för SOL.

 

Skåneslättens OL Header

Inga nyheter är skapade

Skåneslättens OL

Sponsorer:

sparbankenlogga

 

Ica Maxi Löddeköpinge

Övriga samarbetspartners:

ULLMAX
Handla gärna här, ange att du stödjer "OK Silva"

Postadress:
OK Silva - Orientering
C/o M Thuresson, Lantvägen 37
24633 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: magnus.thuresson@gma...

Se all info