Hoppa till sidans innehåll

Klubb-Träningar Hösten 2017


Under vår- och höstsäsong har OK Silva orienteringsträning på torsdagar och den är öppen för alla, såväl nybörjare som vana orienterare, ingen föranmälan krävs. Vi har grupper och banor från grön nivå (nybörjare) och upp till violett nivå. Samling kl: 18.00. Klubben bjuder på grillad korv efter varje träning.

Har ni några frågor går det bra att maila till This is a mailto link
Gå gärna med i vår Facebookgrupp där info, ändringar och annnat kommer att finnas. Se också till att vi har din mejladress så att du får vårt "träningsmejl" som kommer tisdagen innan varje träning med info om samlingsplats mm.
 
Torsdagen den 17 augusti drar vi igång träningen igen och alla är varmt välkomna. 
 
TRÄNINGSPROGRAM HÖSTEN 2017:
 
17/8   Järavallen, Stora parkeringen
24/8   Furulund, Vikenbadet
31/8    Sjöarna, Saxtorp
7/9     Hofterup, Skönadalskolan
14/9    Saxtorp
21/9    Järavallen
28/9    Lödde Sandskog, Natt-OL (Kretsmästerskap för Skåne, arr Eslövs FK), Lödde Centrum för grön och vit grupp kl: 18.00.
 
Rävetofta OK har teknikträningar på tisdagar, info kommer längre fram. Passa på att träna i annan terräng än vi har runt Löddeköpinge och Kävlinge.
 
På våra klubbträningar är vi alltid tacksamma för hjälp med skuggning av våra ungdomar, samt hjälp med inplockning av kontroller.
 
Under vintersäsongen har vi också Tabata på Björkenässkolan i Löddeköpinge. Detta är på måndagar och vi startar kl: 18.00.
Varje torsdag har vi löpträning med eller utan karta på olika ställen, kl: 18.00 sticker vi ut (ta med pannlampa om du har).
 
 

   

Uppdaterad: 2017-09-28 12:25
Skribent: Marie Markholm

Skåneslättens OL

Sponsorer:

sparbankenlogga

 

Övriga samarbetspartners:

ULLMAX
Handla gärna här, ange att du stödjer "OK Silva"

Postadress:
OK Silva - Orientering
C/o M Thuresson, Lantvägen 37
24633 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info